TV Gemist nu in de App Store

Met TV Gemist kun je voornamelijk fragmenten van programma's bekijken; het echte Uitzending Gemist moet nog komen.
Jelle Ages - · Laatst bijgewerkt:

tvgemist logoDe applicatie TV Gemist is vanaf vandaag in de AppStore te vinden. “TV Gemist is een iPhone-applicatie waarmee je uitzendingen van zowel internet als televisie kunt bekijken”, zo luidt de omschrijving van de applicatie. Gonny schreef er vorige week al over, maar was er niet zo positief over. Zo zijn er samenvattingen van bijvoorbeeld ‘Pauw en Witteman’ en ‘Knevel en van den Brink’, maar geen hele uitzendingen.


Wel zijn er complete uitzendingen van onder andere ‘Bananasplit’ en ‘Vermist’, maar die heb je ook bij de gratis applicatie Tros Gemist. De ontwikkelaar Brothers Media zegt druk bezig te zijn om in versie 1.1 meer zenders en programma’s te kunnen aanbieden. Hier kun je zien wat het aanbod op dit moment is.

Het wachten is nog op de gratis applicatie Uitzending Gemist, waarmee je hele programma’s van de afgelopen acht dagen kunt bekijken. De applicatie is al enige tijd geleden ingediend bij Apple en kan op een nog niet nader bekend moment in de App Store verschijnen. Het wachten is op Apple’s goedkeuringsproces.

Downloaden: TV Gemist (€0,79)

Let op! Dit is NIET de officiële Uitzending Gemist-applicatie!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

24 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.