Gratis Quickoffice iPhone-app voor zakelijke gebruikers van Google

Google heeft vanavond een gratis Quickoffice-app voor de iPhone uitgebracht. Eerder was er al een Quickoffice-app voor iPad, die ook gratis voor zakelijke gebruikers te downloaden is en die nu is omgezet naar een universele app. Niet-zakelijke gebruikers betalen €13,99 voor Quickoffice Pro. Meteen maar overstappen naar de zakelijke versie dus? Helaas, dat gaat zo […]

quickoffice businessGoogle heeft vanavond een gratis Quickoffice-app voor de iPhone uitgebracht. Eerder was er al een Quickoffice-app voor iPad, die ook gratis voor zakelijke gebruikers te downloaden is en die nu is omgezet naar een universele app. Niet-zakelijke gebruikers betalen €13,99 voor Quickoffice Pro. Meteen maar overstappen naar de zakelijke versie dus? Helaas, dat gaat zo maar niet: je zult een betalende Apps for Business-klant moeten zijn. Je kunt met Quickoffice Microsoft office-bestanden bewerken, inclusief Word, Excel en PowerPoint.

quickoffice excelHandig als je snel een document moet aanpassen. Daarna stuur je het eindresultaat naar Google Drive. Vanuit de Google Drive-app kun je ook meteen Office-documenten openen en meteen gaan bewerken. In de vernieuwde app zitten ook enkele nieuwe functies, zoals ondersteuning voor meerdere Google Drive-accounts en de mogelijkheid om bestanden op Google Drive te sorteren op ‘Gedeeld met mij’, ‘Gesterd’ en ‘Recent’. Bovendien worden grafieken beter gerenderd en is er ondersteuning voor zip-folders met meerdere bestanden.

Google is sinds juni 2012 eigenaar van Quickoffice, een bekende softwareontwikkelaar van mobiele kantoorsoftware. Nu staan de Quickoffice-apps nog redelijk los van de bestaande Google-diensten, maar het plan is om ze beter te integreren. De nauwe integratie die Quickoffice al heeft met Google Drive is een voorbeeld daarvan.

Downloaden: Quickoffice voor Google Apps for Business (gratis, universeel, iOS 5.0+)
Ook genoemd: Quickoffice Pro (€13,99, iPhone, iOS 4.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 april 2013, 22:47
Categorie Zakelijk
Onderwerpen google, kantoor, quickoffice

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.