500px voegt Flow-functie toe aan iPad-app

500px heeft een Flow-functie toegevoegd aan de iPad-app, bedoeld voor het bekijken van de mooiste foto's die bij je vrienden favoriet zijn.

500px ipadDe fotosite 500px richt zich op de kwalitatief betere foto’s. Je kunt ze bekijken via de iPad-app, die vandaag een update heeft gekregen. Je vindt er een nieuwe Flow-functie voor de iPad in, een stroom van foto’s die vrienden als favoriet hebben gemarkeerd of van een ‘like’ hebben voorzien. Er is ook een nieuwe lijst met Following en Followers toegevoegd, die meer nadruk legt op de sociale netwerkfuncties rondom volgers en mensen die je zelf volgt.

Verder is de app stabieler en sneller geworden, meldt de ontwikkelaar, die bovendien iets te vieren heeft: 1 miljoen downloads.

500px is bedoeld voor mensen die van mooie foto’s houden. Het gaat niet om het delen van willekeurige foto’s, maar vooral om de écht mooie foto’s die je hebt gemaakt. Daarmee onderscheidt 500px zich van Flickr en vooral van Instagram. Om een idee te krijgen is de Flow-functie de eerste plek om te gaan kijken; het ziet er prachtig uit op de iPad.

Downloaden: 500px (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 april 2013, 22:01
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen 500px, fotografie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.