GottaGo helpt je uit lastige situaties

GottaGo is een applicatie die op een vooraf ingesteld tijdstip een nep-telefoongesprek laat binnenkomen, zodat je je uit lastig situaties kunt bevrijden.

gottagoGottaGo is een nieuwe applicatie van Windy Studios, waarmee je jezelf uit lastige situaties kunt redden. De applicatie zorgt dat het lijkt alsof er een telefoongesprek binnenkomt. Je kunt zelf aangeven wie in het display moet verschijnen: Mother (standaard), of een naam die je zelf invult. Je kiest een ringtone en geeft aan over hoeveel minuten je ‘gebeld’ wilt worden vanaf welk toestel (home, work, mobile). Op het ingestelde tijdstip gaat de telefoon over, waarna je nog even een nepgesprek met jezelf moet voeren om jezelf daadwerkelijk uit de lastige situatie te bevrijden.


Hond ziekgeworden, kind vergeten op te halen uit de creche… Er zijn honderden excuses te verzinnen om bij een ontmoeting met je ex, een oud-klasgenoot of een vervelende zakenpartner weg te komen.

In de huidige versie is het nog niet mogelijk om een gesprek af te wijzen. Dat zou handig zijn, als je de applicatie alleen maar wilt gebruiken om te laten zien hoe populair je bent. Een binnenkomend gesprek van Winston Gerschtanowitz of Robin van Persie ziet er immers best intessant uit. Windy Studios werkt nog aan een upgrade met meer realistische details, zoals een aangepast startscherm, meerdere operatornamen en een optie om de countdown-timer te verbergen.

GottaGo (€1,59 / $1,99 in de App Store) werkt ook op de iPod touch.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.