Google Hangouts ondersteunt GIF-animaties, lost geluidsprobleem op

Google Hangouts ondersteunt na een update GIF-animaties, en een geluidsprobleem in de app is opgelost.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Google HangoutsGoogle Hangouts voor iOS ondersteunt voortaan geanimeerde GIF-afbeelding, die zonder dat je er op klikt in gesprekken bewegen. Bovendien lost de app de eerdere geluidsproblemen op, waardoor je muziek werd gestopt zodra Hangouts een notificatiegeluid maakte. Na de update zal het volume van je muziek alleen tijdelijk worden verlaagd zodra Hangouts een geluidje maakt.

De update voegt ook een belknop toe waarmee je anderen kunt bereiken, maar dit is bedoeld voor Amerikaanse gebruikers. Zij kunnen met de nieuwe optie Google Voice gebruiken. Als je een Nederlands nummer probeert te bellen krijg je de melding te weinig beltegoed te hebben, maar er is geen duidelijke plek in de app om dit tegoed op te waarderen. Via Google’s website kun je dit tegoed wel opwaarderen, waarna je voor 12 eurocent per minuut kunt bellen.

Als je een chat start, krijg je voortaan met behulp van een groen of een grijs chatwolkje te zien of de betreffende persoon ook online of via Google Hangouts bereikbaar is. Hierdoor zul je minder snel berichten sturen naar vrienden die wel een Google-account hebben, maar Hangouts helemaal niet gebruiken.

Downloaden: Google Hangouts (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 oktober 2013, 11:55
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp google

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.