Fone voor iPhone: gratis bellen met Facebook-vrienden

Fone is een nieuwe VoIP-applicatie waarmee je Facebook-vrienden kunt bellen, zonder dat het telefoontikken kost. Je kunt bellen via een app of een browser met plug-in.

fone-iphoneFone is een nieuwe VoIP-applicatie waarmee je Facebook-vrienden kunt bellen, zonder dat het telefoontikken kost. Je kunt wereldwijd bellen en volgens de makers is het starten van een telefoongesprek is net zo makkelijk als chatten. Bovendien is het gratis. Wanneer je iemand wil bellen krijg je een link naar een webpagina met een telefoonplug-in (plus advertenties als je de gratis versie gebruikt). De vriend die je wil bellen moet ook beschikken over een mobiele telefoon of ander apparaat met webbrowser, die dezelfde plug-in ondersteunt. Een andere manier om een gesprek te starten is om /call te tikken in een chatgesprek in Facebook zelf.

Het werkt dus op de laptop en op je iPhone. Push notificaties waarschuwen wanneer er een nieuw gesprek binnenkomt. Je kunt je gesprekshistorie bekijken en foto’s uitwisselen. Ook als je gewoon Facebook Chat wilt gebruiken (zonder te praten) is deze app best handig.

Downloaden: Fone Free (gratis) en (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 april 2011, 17:30
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen facebook, telecom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.