Evernote krijgt ondersteuning voor camera iPad 2

Evernote heeft een update gekregen waardoor je fotonotities kunt maken met de camera van de iPad 2. Een grotere update van de app volgt.

Camerafunctie voor Evernote
Notitie-applicatie Evernote heeft een kleine update gehad. Voortaan is het mogelijk om de camera van de iPad 2 te gebruiken voor het maken van fotonotites. Het handige van Evernote is dat de applicatie het mogelijk maakt om in de tekst van foto’s te zoeken. Hierdoor is het bijvoorbeeld een hele handige dienst om visitekaartjes digitaal in op te slaan.

Deze kleine update voor Evernote is een voorbode voor iets groters. Begin deze maand kreeg de iPhone-versie van de app al een complete make-over. Concepten hieruit worden straks ook gebruikt in de iPad-applicatie, die momenteel qua interface erg veel verschilt van van de iPhone-app.

Voor degene die nog niet bekend is met Evernote: het is een online dienst om notities in op te slaan en te doorzoeken. Je kunt niet alleen tekstdocumenten, maar ook foto’s of audio opslaan. Ook kun je de notities opslaan in notitieblokken en taggen en daarnaast biedt Evernote een krachtige zoekfunctie. De dienst is gratis te gebruiken, maar biedt ook betaalde abonnementen waarbij je een grotere opslagcapaciteit krijgt. De notities zijn beschikbaar via applicaties voor de grote mobiele platforms, Windows en Mac OS X en een webinterface.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 maart 2011, 11:24
Categorie Productiviteit
Onderwerpen camera, evernote, ipad 2, notities, update

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.