Eerste iPhone-app voor iOS 4.3 goedgekeurd: StreamToMe

Apple heeft de eerste app voor iOS 4.3 goedgekeurd. Met StreamToMe kun je audio en video streamen via AirPlay. Voor het eerst kan dat ook in een app van derden.

airplay streamtomeiOS 4.3 komt eraan en dat is te merken aan applicaties die momenteel in de App Store verschijnen. StreamToMe heeft de eer als eerste app voor iOS 4.3 te zijn goedgekeurd. StreamToMe is een applicatie waarmee je audio en video kunt streamen met behulp van AirPlay. Tot nu toe was AirPlay beperkt tot een aantal apps die standaard op de iPhone worden meegeleverd. Met de komst van iOS 4.3 wordt het ook mogelijk voor ontwikkelaars van externe apps om de functionaliteit aan te bieden. In de huidige betaversie van iOS 4.3 biedt Apple al de mogelijkheid aan om audio en video vanuit elk iOS-apparaat naar bijvoorbeeld een Apple TV te streamen.

Voor de applicatie StreamToMe heb je uiteraard iOS 4.3 nodig, dus alleen ontwikkelaars kunnen het momenteel testen. De app is al sinds november in de App Store verkrijgbaar, maar nu met de extra AirPlay-functionaliteit. Dat Apple nu al applicaties goedkeurt kan een teken zijn dat iOS 4.3 niet meer lang op zich laat wachten, maar bij eerdere firmwareversies volgde er vaak ook nog een derde en vierde betaversie en daarna een Gold Master.

Downloaden: StreamToMe (€2,39 – universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 januari 2011, 9:00
Categorie Amusement
Onderwerpen airplay, ios 4, streaming

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.