Doodle Jump krijgt pluchen beesten en arcadeversie

Doodle Jump gaat in merchandise. Ontwikkelaar Lima Sky heeft overeenkomsten gesloten om pluche beesten en een arcade-versie uit te brengen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

doodle jumpBij een succesvolle game moet je als ontwikkelaar tegenwoordig verder denken dan alleen software. Er moeten t-shirts, asbakken en handdoeken op de markt verschijnen! Angry Birds en Cut The Rope liepen ermee voorop, maar nu gaat ook App Store-klassieker Doodle Jump zich eraan wagen. Doodle Jump was een van de eerste gamesuccessen op de iPhone. De app werd enorm veel gedownload en gespeeld. Ontwikkelaar Lima Sky heeft een licentie-overeenkomst gesloten met Innovation First International om het succes verder te exploiteren. Er komen pluchen beesten, robotjes, verzamelobjecten en andere spullen.

Bovendien sloot Lima Sky een overeenkomst met twee partijen om een arcadeversie van Doodle Jump te maken, zodat je de game straks ook in speelhallen tegenkomt. Het wordt een HD-versie die je op een 42-inch HD-monitor kunt spelen. Dit is vergelijkbaar met de arcade-versie van Fruit Ninja. Gelukkig zijn ze niet vergeten waar het allemaal mee is begonnen, want Doodle Jump heeft met de komst van de iPhone 5 meteen een update gekregen, om de game aan te passen aan het grotere scherm.

Downloaden: Doodle Jump (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 oktober 2012, 15:30
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, doodle jump

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.