Crowdfunding-boek Aliefka Bijlsma vanaf 4 september te downloaden

Aliefka Bijlsma heeft haar boek 'Mede namens mijn vrouw' in het Engels uitgebracht onder de naam 'The Consul General's Wife'. Het boek is dankzij crowdfunding ontstaan en kost 3,99 dollar.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

The-Consul-Generals-WifeWat doe je als hedendaagse auteur als je zelf een boek wilt uitbrengen? Je haalt met crowdfunding geld bij elkaar en gaat zelf op pad om de promotie te regelen. Schrijfster Aliefka Bijlsma wilde haar boek ‘Mede namens mijn vrouw’ graag in het Engels uitbrengen. De Nederlandse versie is al bijna 70.000 keer gedownload werd uitgebracht in ePub-formaat zonder DRM. Vanaf morgen zal de Engelstalige variant ‘The Consul General’s Wife’ verkrijgbaar zijn voor $3,99. Uit de opbrengsten gaat Aliefka haar crowdfunders terugbetalen. Mocht je de Nederlandse versie van het boek gratis hebben gedownload en wil je je waardering voor Aliefka laten blijken, dan zou het mooi zijn als je het Engelstalige boek koop, zodat de schrijfster haar financiers kan terugbetalen.

Hoofdpersoon in het boek is de 59-jarige Melchior Steenbergen, die met twee ambassadeursposten in het verschiet als consul-generaal in de Zuid-Amerikaanse stad Rio terechtkomt. Melchior wil zichzelf en Rio op de kaart te zetten, maar krijgt daarbij te maken met diverse tragische gebeurtenissen. ‘Mede namens mijn vrouw’ en ‘The Consul General’s Wife’ is een tragikomedie waarin de hoofdpersonen vanuit meerdere gezichtspunten worden geconfronteerd met de keuzes die ze in het leven gemaakt hebben.

Aliefka had het geld voor de vertaling binnen 48 uur bij elkaar. Via Amazon.com kun je het boek vanaf morgen downloaden.

Update: Inmiddels zijn de boeken te downloaden bij Amazon en via de website van de schrijfster.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 september 2012, 13:27
Categorie Boeken
Onderwerpen ebook, facebook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.