Appvent Calendar 2011 vandaag gestart met gratis game Linkoidz

Vandaag is Appvent Calendar weer van start gegaan. Bij dit evenement wordt er per dag een game gratis voor de iPhone aangeboden, om zo af te tellen naar de feestdagen.

Appvent CalendarVanaf vandaag biedt de digitale adventskalender Appvent Calendar weer een gratis game voor de iPhone per dag aan, om zo naar de feestdagen af te tellen. Om het evenement af te trappen is de game Linkoidz nu voor een dag lang gratis in de App Store verkrijgbaar. Dit puzzelspel werd door onder andere de gamesites Touch Arcade en SlideToPlay geprezen voor zijn kleurrijke stijltje.

De laatste maanden van het jaar staan bekend om de vele gratis en goedkope apps die via de App Store aangeboden. Afgelopen vrijdag was het in de Verenigde Staten nog Black Friday, waardoor veel apps tijdelijk in prijs werden verlaagd. Vorig jaar werd Appvent Calendar opgevolgd door AppEvent, een soortgelijk evenement in januari.

Wat voor games er de komende tijd voorbij zullen komen bij Appvent Calendar is nog niet bekend. Je zult iedere dag opnieuw een kijkje moeten nemen, zoals je ook bij een echte adventskalender zou doen.

Downloaden: Linkoidz (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 december 2011, 16:21
Categorie Uncategorized
Onderwerpen activity, gratis, korting

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.