Appie krijgt update: productenvinder toont Albert Heijn-assortiment

Albert Heijn heeft haar officiële iPhone-app Appie voorzien van een Productenvinder. Daarmee kun je alle items uit het assortiment van de supermarkt vinden, met de actuele prijs erbij.

Appie iPhone iPod touchAppie, de officiële iPhone-app van de Albert Heijn, heeft een update gekregen die laat zien wat de winkel zoal in huis heeft. De nieuwe functie heet de Productenvinder en is te vinden onder het kopje Producten in het hoofdmenu. Je kan daarmee meteen op zoek naar het specifieke product op basis van een zoekwoord. Zoek bijvoorbeeld op hagelslag en je ziet het assortiment van de supermarkt met prijzen erbij. Met een druk op de plus voeg je het meteen toe aan je boodschappenlijst.

De Productenvinder bevindt zich nog in de Testversie en daarmee dekt Albert Heijn zich in dat nog niet alle producten van de schappen erin terug te vinden zijn. Appie update productenvinderBij de producten die er wel in staan, werkt de techniek erg handig. Maar het werkt ook nog een andere kant op: als je zelf bijvoorbeeld handmatig hagelslag op het lijstje zet, kan je met een pijltje meteen door naar de productenvinder en kan je een specifieke soort toevoegen.

Appie is er alweer een tijdje voor de iPhone. De app werd uitgebracht in november 2009 en werd meteen enorm vaak gedownload. Het geeft een overzicht van de aanbiedingen, heeft een uitgebreid arsenaal aan recepten, laat je eenvoudig een boodschappenlijst maken en biedt winkelinformatie. De Nederlandse app is inmiddels 7563 keer beoordeeld in de App Store en heeft een gemiddelde waardering van 3,5 ster.

Downloaden: Appie (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 december 2011, 15:03
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerpen albert heijn, appie, supermarkt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.