Apple vernieuwt Remote-app voor iOS 7

Apple heeft haar Remote-app bijgewerkt voor het uiterlijk van iOS 7. Met de gratis app stuur je je iTunes-bibliotheek op afstand aan.

iOS 7 remote-app AppleDe officiële Remote-app van Apple is vernieuwd. De applicatie waarmee je op afstand je iTunes-bibliotheek op Mac, Windows en Apple TV kan aansturen, is opnieuw ontworpen voor iOS 7. De afstandsbediening-app heeft een metamorfose gekregen die in het uiterlijk van Apple’s andere iOS 7-apps past, zoals Safari en de standaard mailapp. De update rekent als het goed is ook af met de instabiliteit van de vorige versie, waar veel gebruikers na de laatste update in januari dit jaar over klaagden.

De applicatie geniet de nieuwe huisstijl die apps onder iOS 7 hebben. Remote is dus vooral wit, met knoppen die enkel bestaan uit lijntjes en slankere letters dan voorheen. Qua functionaliteit zijn er geen grote veranderingen.

Met knoppen onderin zoek je in je iTunes-bibliotheek nog steeds op afspeellijsten, artiesten en albums. Ook kan je nog steeds je bibliotheek doorzoeken op specifieke nummers met een zoekknop. Het is daarnaast mogelijk ter plekke een wachtrij van volgende nummers aan te leggen die je dan wilt luisteren, net zoals in iTunes zelf mogelijk is. De functie staat los van de vaste opgeslagen afspeellijsten.

De enige Apple-apps die nog niet zijn bijgewerkt voor iOs 7 zijn iBooks en Zoek mijn vrienden (Find My Friends).

Downloaden: Remote (gratis, universeel, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 november 2013, 19:29
Categorie Amusement
Onderwerpen apple tv, itunes, remote

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.