Apple Store-app stuurt voortaan meldingen over status van bestelling

De iPhone-applicatie van de Apple Store verstuurt na een update notificaties over de status van je gemaakte bestellingen.

App Store app notificatiesDe officiële Apple Store-applicatie heeft een update gekregen, waardoor het voortaan mogelijk is om notificaties te ontvangen over de status van je bestelling. Zo krijg je via push te weten wanneer een bestelling is verstuurd of afgeleverd. De app verzond al langer notificaties, maar enkel om je te herinneren aan een afspraak bij de Genius Bar. De nieuwe functie komt goed van pas voor iedereen die de app gebruikt om online bestellingen te doen.

Je kunt de pushnotificaties in- of uitschakelen vanuit de Meldingen-optie van de app. Daar staat alleen een schakelaar voor de verzendnotificaties. Je kunt ervoor kiezen om enkel Genius Bar-herinneringen gepusht te krijgen, of juist om alleen bericht te krijgen van bestellingsveranderingen.

De update bevat ook een tweede functie, maar deze is exclusief voor de Verenigde Staten. Amerikanen krijgen voortaan via een pushnotificatie te weten wanneer ze een nieuwe iPhone bij hun abonnement kunnen bestellen. Dit kunnen ze ook gelijk doen vanuit de Apple Store-app.

Downloaden: Apple Store (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 april 2013, 10:15
Categorie Lifestyle
Onderwerp apple store

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.