Apple stelt iTunes 9.1.1 beschikbaar

Apple heeft vanavond een kleine update voor iTunes beschikbaar gesteld, die verschillende problemen met iTunes 9.1 op moet lossen.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

itunes logoApple heeft vanavond een kleine update voor iTunes beschikbaar gesteld, die verschillende problemen met iTunes 9.1 op moet lossen. Volgens Apple verhelpt de update stabiliteit- en gebruiksproblemen met VoiceOver en Genius Mixes. Ook zouden problemen met het converteren van muziekbestanden naar het 128 kbps AAC-formaat zijn verholpen. Tot slot zijn er nog wat andere problemen opgelost die de stabiliteit en performance van de software zelf verbeteren.

Downloaden: iTunes 9.1.1

Informatie

Laatst bijgewerkt
21 februari 2012 om 13:05
Onderwerp
Categorie
Diensten

iTunes

Lees alles over iTunes, de voormalige software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en de huidige software voor Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? Sinds 2019 is Apple gestopt met iTunes op de Mac, maar op Windows is het programma nog altijd beschikbaar. Ook bestaat de iTunes Store nog voor het kopen van muzieknummers en albums en het aanschaffen en huren van films.

iTunes

Reacties: 58 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.