Apple kiest djay en Contre Jour HD als beste iPad-apps van 2011

Apple heeft de beste apps en games van 2011 op een rijtje gezet. Bij de iPad waren djay en Contre Jour HD het beste van 2011. Ook Snapseed, Jamie's Recipes, Shadowgun en Gesundheit! HD scoorden hoog.

itunes-rewind-2011Apple kiest elk jaar de beste apps en muzieknummers van het afgelopen jaar. Ook voor de iPad hebben ze dat gedaan, met twee duidelijke winnaars: de app djay wint een prijs als beste app en Contre Jour HD was volgens Apple de beste game. Ook Snapseed en Jamie’s Recipes vielen in de smaak bij het team van Apple. Bij de games maakten Shadowgun en Gesundheit! HD ook indruk, maar gingen er net niet met een prijs vandoor.

Apple heeft in elke categorie van de App Store nog eens vijf interessante apps uitgekozen, die ze de moeite waard vinden. Hieronder vind je het lijstje met een greep uit de beste:

Er zitten behoorlijk wat apps bij waar je misschien nog nooit van gehoord hebt, zodat er ook nog wel wat nieuws te ontdekken valt. Voor ons waren SportAktueel, Showyou, Ik Leer Lezen, Aweditorion, Authentic Yoga en nog wat meer apps totaal nieuw. Het complete overzicht is te vinden in iTunes: iTunes Rewind 2011.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 december 2011, 22:47
Categorie Uncategorized
Onderwerpen belgisch, itunes, mobistar

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.