Apple geeft Fotokookboek – Bakken gratis weg via Apple Store-app

Apple geeft vandaag via de Apple Store-applicatie gratis Het Fotokookboek - Bakken weg. Er wordt een promocode voor je gegenereerd.

Het Fotokookboek - Bakken - Apple StoreApple biedt vanaf vandaag wederom een iOS-applicatie gratis aan via de Apple Store-app. Ditmaal betreft het ‘Het Fotokookboek – Bakken’, een kookboek gevuld met zoetige en hartige recepten met vooral veel beeld. Door op dit cadeautje te tappen word je automatisch naar de App Store gestuurd, waar een promocode voor de applicatie wordt ingevuld. De actie geldt ditmaal tot maandag 6 januari 2014. Rond die datum zal er vermoedelijk gelijk een nieuw cadeautje in de digitale Apple Store beschikbaar zijn.

In oktober werd Temple Run: Oz gratis via de Apple Store-app aangeboden. Deze app was tot vrijdag 15 november via de Apple Store gratis te downloaden. We konden er daarom vandaag eigenlijk wel op rekenen op een nieuw cadeau van Apple. Overigens biedt Apple ook iedere week in de App Store een applicatie gratis aan via de App van de Week-actie. Deze apps worden in de nacht van donderdag op vrijdag meestal geselecteerd.

Downloaden: Apple Store (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

fotokookboek koffiebroodjes

Let op: voor deze gratis download moet je in de Apple Store-app zijn, niet in de App Store. Lees onze handleiding om precies te weten hoe je van de actie gebruikmaakt. In België is geen fysieke Apple Store en daarom is er ook geen Apple Store-app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 november 2013, 18:09
Categorie Eten en drinken
Onderwerpen apple store, recepten

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.