iculture-app-gemist
App Gemist
iCulture: App Gemist

De leukste apps van week 51-2017 in App Gemist

Wat waren de leukste iOS- en Mac-apps van afgelopen week? iCulture zet de oogst van afgelopen week voor je op een rijtje. Deze moet je zeker eens proberen!

iCulture: App GemistIn de wekelijkse rubriek App Gemist lees je welke apps van de afgelopen week de moeite waard zijn. We bespreken steeds een stuk of vijf apps voor iPhone, iPad en Mac. Dit kunnen apps zijn die je misschien nog niet kende of die handig zijn of gewoon grappig zijn om te proberen. En dat kunnen ook oudgedienden zijn die een grote update hebben gekregen en daardoor wat extra aandacht krijgen.

Eerder deze week besproken op iCulture:

iCulture App van de Week: Sonic Runners Adventure

Je kent Sonic waarschijnlijk wel van zijn vele games op de spelcomputers. De razendsnelle blauwe egel is echter ook al met verschillende delen op de iPhone en iPad te spelen en deze week is daar een nieuwe bij gekomen. Sonic Runners Adventure is een ouderwetse snelle Sonic-game waarin je door verschillende levels rent en ringen verzamelt. Behalve met Sonic, kun je de game ook spelen met onder andere Tails, Knuckles en Shadow the Hedgehog.

De game bevat in totaal vier verschillende locaties en je kunt ook gebruikmaken van unieke vaardigheden. Je kunt elk level ook meerdere keren spelen, omdat er meerdere wegen zijn die je kunt volgen. Als je de game net geïnstalleerd hebt, moet je wel een internetverbinding hebben om te kunnen spelen. Maar als je het speel eenmaal doorlopen hebt, kun je hem ook gewoon offline blijven spelen.

Inkwork

Als je op zoek bent naar een opvolger van de Prisma-app, dan kun je de nieuw verschenen app Inkwork proberen. Deze app maakt van je foto’s unieke inkttekeningen. In totaal heb je in Inkwork de keuze tussen 90 verschillende variaties en je kunt zelfs de kleur van het papier kiezen. Je kunt het eindresultaat natuurlijk delen via Facebook, Twitter en andere kanalen, maar je kunt er ook een print van bestellen die bij je thuis bezorgd wordt.

Wacky Face

Onlangs bespraken we op iCulture al de iPhone X-game Nose Zone, die je dankzij de TrueDepth-camera met je neus bestuurt. Wacky Face van deze week is een soortgelijke game die ook volop gebruikmaakt van de speciale sensoren in de iPhone X. In deze game moet je vijanden verslaan door te knipogen of je mond open te doen. Je kunt ook zowel je ogen dicht als je mond open doen om de ultieme aanval uit te voeren. De game is het leukst op de iPhone X, maar is met touchscreenbesturing ook op oudere toestellen te spelen.

Gorogoa

Soms zijn er van die spelletjes die al mooi zijn om naar te kijken. Gorogoa is er zo eentje en verscheen onlangs in de App Store. In Gorogoa verplaats je tegels en laat je de met de hand gemaakte tekeningen tot leven komen. Door de tegels op de juiste manier te verplaatsen, wordt er een mooi verhaal verteld. Alle animaties komen vanzelf tot leven en met de mooie muziek wordt er een unieke sfeer gecreëerd. In het begin weet je misschien niet precies wat je aan het doen bent, maar uiteindelijk van alle puzzelstukjes op hun plek.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 december 2017, 13:37
Categorie Amusement
Onderwerp app gemist
Software iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.