AirFrame streamt mediabestanden tussen iOS-apparaten

AirFrame is een app waarmee je muziek en films op het ene iOS-apparaat draadloos kunt streamen naar een ander iOS-apparaat via AirPlay.

airframeMet AirPlay kun je draadloos mediabestanden van bijvoorbeeld een iPhone naar een Apple TV streamen. Wil je mediabestanden van een iPhone naar een Mac streamen, dan kun je daarvoor de app AirPlayer gebruiken. Nu is er weer een nieuwe app, waardoor alle opties zijn afgedekt: AirFrame streamt de mediabestanden tussen twee iOS-apparaten, bijvoorbeeld een iPhone en een iPad.

Op het ene apparaat start je de AirFrame-app, waarna deze als geschikt apparaat voor AirPlay in het lokale netwerk verschijnt, net zoals de Apple TV. Daarna ga je naar een tweede apparaat, waar de mediabestanden op staan. Je kunt ze daarna streamen. AirFrame is geschikt voor elke app die AirPlay aankan en is universeel, dus op iPhone en iPad te installeren.

Om te kunnen gebruiken heb je iOS 4.2 of hoger nodig op het ontvangende apparaat en iOS 4.2.1 op het zendende apparaat. AirFrame ondersteunt ook het streamen van iTunes op de Mac of PC naar een iOS-apparaat, mits ze allemaal met hetzelfde Wi-Fi-netwerk zijn verbonden. Audio wordt echter niet ondersteund en video’s met DRM evenmin.

Downloaden: AirFrame (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 maart 2011, 23:49
Categorie Diensten
Onderwerp airplay

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.