Agenda-app Awesome Note synchroniseert met iPhone-herinneringen

De agenda, taken en notities-app Awesome Note synchroniseert nu ook met de Herinneringen-app op iOS, waardoor hij verbonden is met Siri.

awesome noteDe agenda-app met taken- en notitiemogelijkheid Awesome Note heeft een belangrijke update gekregen voor de iPhone. Versie 6.4 kan er door één nieuwe functie in het bijzonder voor zorgen dat het nieuwe gebruikers aan zich bindt. De applicatie synchroniseert haar taken vanaf nu namelijk met de Herinneringen-app die al op elke iPhone staat. Dat betekent dat je (Engelstalige) taken die je aan Siri oplegt, terecht komen in Awesome Note.

Je kan de herinneringen vanuit de Herinneringen-app behandelen als een aparte map in Awesome Note, wat ook geldt voor de iOS-agenda. Die zie je dan terug in het hoofdmenu, samen met de andere mappen die je al had staan voor bijvoorbeeld notities.

De integratie met de agenda en nu ook de herinneringen komt terug in de nieuwe functie ‘Today’s schedule’ die je in het hoofdmenu boven de mappen benadert. Per dag zie je daarin een overzicht van de agenda-afspraken en herinneringen die je op een dag hebt gezet, waardoor de twee onderdelen van Apple handig samenvallen.

Awesome Note mappen met today-functie Awesome Note nieuwe today-functie

Versie 6.4 van Awesome Note voor de iPhone implementeert verder een veegfunctie van links naar rechts om te navigeren en heeft op punten een aangepaste interface. De applicatie heeft haar synchronisatie met Evernote en Google Drive aangepakt en kan nu een wachtwoord versturen via e-mail als je het kwijt bent. Een van de aardige opties van Awesome Note is namelijk nog steeds dat je zowel bij het opstarten van de app als op aparte mappen, toegangscodes kan zetten.

Downloaden: Awesome Note (€3,59, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 maart 2013, 13:00
Categorie Productiviteit
Onderwerpen activity, herinneringen, notities, siri, takenlijst, todo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.