WCC 2010: voorspel het WK op je iPhone

WCC 2010 is een nieuwe Nederlandse applicatie waarmee je het WK in Zuid-Afrika kunt volgen. Ook kun je voorspellingen doen bij de voetbalwedstrijden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

wcc 2010 iphoneVanaf vandaag is het WK 2010 gestart en dat betekent een overvloed aan applicaties, ook voor de iPhone. De nieuwe applicatie WCC 2010 bevat nieuws over de laatste WK-ontwikkelingen, maar geeft je ook de mogelijkheid om je eigen wedstrijdvoorspellingen bij te houden. Je kunt een groep vormen met je eigen vrienden, op landelijk niveau of internationaal. WCC 2010 is bedoeld voor mensen die het WK willen volgen, maar niet zozeer voetbalgek zijn. De app geeft bij het opstarten alle relevante informatie. Om het leuker te maken kun je bij elke wedstrijd zelf een voorspelling doen.


Het is nogal saai om voor alle 48 wedstrijden in de groepen A tot en met H de voorspelling in te vullen. Daarom kun je in WCC 2010 vlak voor de wedstrijd nog een voorspelling geven, waarbij je ook rekening kunt houden met eerder gespeelde wedstrijden van de teams. Is een bepaald land niet in vorm, dan kun je dat gaandeweg in het toernooi meenemen in je voorspellingen.

wcc 2010

Behalve voorspellingen biedt de app ook overzichten van actuele wedstrijden, speelschema’s, groepsstanden en een WK-toeter. Je kunt een vriendengroep aanmaken om automatisch punten te laten toekennen, zodat het makkelijk wordt om resultaten te vergelijken.

WCC 2010 is gemaakt door dezelfde ontwikkelaar die eerder ‘Rij & Reken’ uitbracht, een iPhone-applicatie om de gevolgen van de kilometerheffing te berekenen.

Downloaden: WCC 2010 (€0,79)
Meer informatie: wcc2010.nl

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.