Slice It! voor iPhone uitgebreid met tien nieuwe levels

Slice It! versie 1.2 bevat tien nieuwe levels, meer hints en de mogelijkheid om levels te skippen.

Slice It!Het puzzelspel Slice It! heeft een update gekregen. In versie 1.2 zijn 10 nieuwe levels toegevoegd aan ‘Chapter 4’. Ook heeft ontwikkelaar Com2us aangekondigd dat bij een volgende update ‘Chapter 5’ zal worden toegevoegd.


De update heeft het spel tevens iets makkelijker gemaakt voor mensen die vastzitten. In elk level zijn nu meer hints beschikbaar die je kunt kopen. En als het je echt niet lukt om een level uit te spelen, dan kun je het skippen. Ook heeft het spel nu Achievements gekregen voor Apple’s Game Center.

Slice It! is een spel waarbij je figuren krijgt die je moet opdelen in een aantal gelijke delen. Daarbij wordt het aantal delen en het aantal lijnen dat je moet tekenen gegeven. In latere levels worden er extra hindernissen toegevoegd, zoals stukken waar je geen lijnen mag tekenen en spiegel die je lijnen weerkaatsen.

Het spel is geschikt voor zowel de iPhone als de iPad.

Downloaden: Slice It! (€0,79)

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.