Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

H&M lanceert uitgebreide iPhone-applicatie

Modeketen H&M heeft een iPhone-applicatie gelanceerd. De app bevat artikelen uit de collectie, nieuws, video's en een store locator.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

H&MAls winkelketen doe je vandaag de dag niet meer mee als je geen eigen iPhone-applicatie hebt. Dat moet vast de gedachte zijn geweest toen modeketen H&M besloot een eigen app te ontwikkelen. Sinds enkele dagen is H&M te downloaden in de App Store. H&M opereert in heel veel landen en heeft daarvoor één applicatie gemaakt. De eerste keer dat je hem start geef je aan in welk land je woont en vanaf dan wordt alle content aangepast op dat land.


De applicatie bevat een heleboel informatie over H&M en de kleding die er wordt verkocht. Zo kun je bladeren door verschillende secties met uitgelichte artikelen. De kleding die je tegenkomt kun je delen met vrienden via e-mail of Facebook en je kunt de artikelen op een verlanglijstje zetten.

Verder bevat de applicatie de mogelijkheid om te zoeken naar filialen in de buurt. De resultaten kunnen worden weergegeven in een kaart of een lijst en bevat info over welke afdelingen de verschillende winkels hebben.De applicatie bevat verder een nieuwssectie, Fashion-video’s en een link naar de internetwinkel van H&M. Daarbij wordt gewoon de website geopend. De winkel zit niet ingebouwd in de applicatie.

Downloaden: H&M (gratis)

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 19 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.