iPhone 4 in de VS en delen van Europa al uitverkocht

In de Verenigde Staten en delen van Europa (UK en Duitsland) zijn de iPhone 4-exemplaren bestemd voor de lanceringsdag al uitverkocht. Nieuwe orders worden vanaf 2 juli uitgeleverd.

iPhone 4 pre-orderGisteren gingen in veel landen de pre-orders voor de nieuwe iPhone 4 van start. In de Verenigde Staten liepen die allesbehalve op rolletjes. De systemen van provider AT&T bleken niet bestand tegen de toestroom van enthousiaste iPhone-kopers en daardoor moest er zelfs worden teruggegrepen naar het ouderwetse pen en papier. Inmiddels is de iPhone 4 in alle Apple Stores in de Verenigde Staten uitverkocht, nieuwe modellen worden vanaf 2 juli uitgeleverd.


Ook in delen van Europa is het toestel reeds uitverkocht. MacRumors meldt dat lokale Apple Stores in het Verenigd Koninkrijk al door de eerste lichting heen zijn. Dit komt waarschijnlijk door het feit dat de iPhone 4 daar simlockvrij verkrijgbaar is en daarmee dus ook interessanter is voor kopers uit de rest van Europa. Bij de T-Mobile-winkels van onze oosterburen krijgen klanten inmiddels ook nul op het rekest. In Frankrijk waren de modellen bestemd voor de lancering rond 21:00 uur gisteravond al uitverkocht.

Het witte model van de nieuwe iPhone kan nog steeds niet voorbesteld of in de Apple Store opgehaald worden. Onduidelijk is nog steeds waarom, maar mogelijk waren alleen de zwarte iPhone 4-modellen op tijd klaar voor de lancering. Klanten die behoren tot de gelukkigen die wel op tijd een nieuwe iPhone besteld hebben, krijgen hun exemplaar op 24 juni thuisgestuurd of kunnen deze ophalen bij de lokale Apple Store.

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de retailwinkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores (Amsterdam, Haarlem en Den Haag) terwijl je in België de keuze hebt uit één locatie in Brussel. Wereldwijd gaat het om meer dan vijfhonderd winkels. Daarnaast is er de online Apple Store, waar je bestellingen kunt plaatsen om te laten thuisbezorgen. Waar vind je de officiële Apple Stores en hoe kun je ze bezoeken? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 58 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.