3VOOR12 Luisterpaal krijgt sociale functies voor Twitter, Hyves en Facebook

Luisterpaal heeft met versie 1.3 drie nieuwe functies gekregen: sociale functies via Twitter, Facebook en Hyves, een functie die onthoudt waar je bent gebleven en een sterrenwaardering waardoor je meteen ziet wat de beste albums zijn.

3voor12De VPRO heeft een nieuwe versie uitgebracht van de Luisterpaal-applicatie voor de iPhone. Versie 1.3 bevat drie nieuwe functies, die bij veel gebruikers in de smaak zullen vallen. Je kunt namelijk voortaan stemmen via je iPhone op je favoriete Luisterpaalplaat. Zo zie je bij het opstarten meteen aan de sterrenwaardering (0-5) welke albums het best gewaardeerd zijn door de mede-Luisterpaalgebruikers. Een tweede verbetering zijn de sociale functies: je kunt vanuit Luisterpaal voortaan twitteren over de plaat die je aan het luisteren bent. Ook op Facebook en in de WieWatWaar-status van Hyves kun je laten weten naar welke plaat je luistert. Geen vrienden op sociale netwerken? Dan kun je de naam van de plaat ook naar een vriend(in) e-mailen.


De derde nieuwe functie heeft te maken met de vraag ‘Waar was ik?’. Als je wordt gebeld, dimt de plaat die je aan het luisteren bent. Na afloop van het gesprek begint de track weer verder te spelen, vanaf het moment waar je was gebleven. Dit werkt ook wanneer je de Luisterpaal-app tussentijds afsluit: de applicatie weet waar je bent gebleven en je luistert verder vanaf dat moment. Drie mooie verbeteringen dus, waardoor deze gratis app een vast plekje op je iPhone verdient.

Downloaden: Luisterpaal (gratis)

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.