‘Productie Touch ID-scanners iPhone 6 start in tweede kwartaal 2014’

TSMC begint in het tweede kwartaal van 2014 met de productie van Touch ID-scanners voor de iPhone 6.

iphone-5s-touch-id-scannerFabrikant TSMC begint in het tweede kwartaal van 2014 met de productie van Touch ID-vingerafdrukscanners voor de iPhone 6, aldus bronnen binnen de productieketen tegenover Digitimes. De productie van de vingerafdrukscanner zal door TSMC worden verplaatst naar een nieuwe fabriek. Het pakproces bij de scannerproductie zal daarnaast door TSMC zelf worden uitgevoerd, om zo de productie zo hoog mogelijk te krijgen.


Steeds meer geruchten uit Azië wijzen er op dat de productie van de iPhone 6 langzaam op gang komt. Eerder deze maand lekte er al een twijfelachtig iPhone 6-frame naar buiten, waarna er ook geruchten naar langskwamen over de wederom gebruikte 8-megapixelcamera en de algemene iPhone 6-productie bij Pegatron.

Hoewel de productie zich nog in een te vroege fase lijkt te bevinden om te schatten wanneer de iPhone klaar voor verkoop is, wijzen al deze berichten wel op één ding: het zit er dik in dat er binnenkort meer foto’s van iPhone-onderdelen naar buiten komen, die ons een idee geven van hoe de iPhone 6 er uit zal komen te zien.

Touch ID

Lees alles over Touch ID, de vingerafdrukscanner van de iPhone, iPad en Mac. Hiermee kun je je toestel ontgrendelen, apps ontgrendelen, Apple Pay gebruiken en andere activiteiten goedkeuren. Op veel iPhones is Touch ID vervangen door Face ID, maar de vingerafdrukscanner is nog steeds belangrijk als een manier om veilig in te loggen. Je vindt de Touch ID-sensor nu nog op de iPhone SE, alle iPads (behalve de iPad Pro) en op de Mac, zowel op MacBooks als op desktop-Macs in combinatie met het Magic Keyboard met Touch ID-sensor.

Touch ID

Reacties: 31 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.