Eerste glimp van nieuwe Flight Control-kaarten

Firemint heeft twee teasers gemaakt voor nieuwe kaarten van Flight Control. Ze tonen landingsbanen die in het water liggen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

maps flight controlFiremint heeft twee teasers voor nieuwe kaarten van Flight Control gepubliceerd. Helaas zijn ze op postzegelformaat en… in de vorm van twee postzegels. Links zie je de huidige landingsbanen, die al in het spel aanwezig zijn. Daarnaast zijn twee nieuwe kaarten te zien, allebei met een helicopterplatform. Eén ervan ligt in zee, de andere lijkt ook een soort landingsplaats voor watervliegtuigen te bevatten.


Er zijn in de eerste weken van Flight Control meer dan 700.000 exemplaren verkocht en ook nu nog staat de game hoog genoteerd: op nummer 9 in de Nederlandse App Store. De Belgen zijn minder enthousiast; daar staat Flight Control pas op de 28e plaats.

flight control

In april kondigde Firemint aan dat er nieuwe kaarten en vliegtuigen zouden komen. Als je de postzegels iets groter bekijkt, blijken ze water en een mogelijke landingsbaan voor watervliegtuigen te bevatten. Wanneer de nieuwe versie in de App Store komt is nog een raadsel.

Downloaden: Flight Control (€0,79)
Via: Touch Arcade

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 18:21
Categorie
Games

Reacties: 28 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.