Apple stelt Apple TV 6.0 update opnieuw beschikbaar

Apple heeft versie 6.0 van de Apple TV-software opnieuw beschikbaar gesteld, en heeft daarbij eerdere installatieproblemen opgelost.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

apple tv hdmiApple heeft versie 6.0 van de Apple TV-software opnieuw beschikbaar gesteld. De update verscheen afgelopen week voor het eerst, maar werd een paar dagen later teruggetrokken omdat sommige Apple TV-gebruikers na de installatie een gebrickte Apple TV hadden of problemen hadden met downloaden. Deze problemen moeten bij de nieuwe versie niet langer spelen. De opnieuw uitgebrachte Apple TV-software heeft buildnummer 11A502, terwijl de teruggetrokken software het nummer 11A470e droeg. Dit wijst er op dat Apple inderdaad een paar wijzigingen heeft gemaakt


Apple TV-updaters die tegen problemen aanliepen afgelopen week, konden de Apple TV proberen te herstellen door hem aan een computer met iTunes te hangen. De updateproblemen leken voornamelijk te spelen bij een installatie vanuit de instellingen van de Apple TV. De nieuwe software was dan ook nog steeds op de website van Apple te downloaden.

NHL is nu ook voor Nederlandse Apple TV’s beschikbaar.

Informatie

Laatst bijgewerkt
15 oktober 2013 om 9:50
Onderwerp
Categorie
iDevices

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 34 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.