Nieuw iWatch-concept toont kleine, buigzame iPhone voor je pols

Een nieuw iWatch-concept toont een kleine, gebogen iPhone die je om je pols kunt bevestigen.

iWatch concept Ciccarese 1Het is weer wat stiller rond de iWatch, nu het geruchtencircuit zich vooral lijkt bezig te houden met de iPhone 5S en de iPhone 5C. Dat houdt conceptmakers echter niet tegen om zich nog eens een keer op Apple’s vermeende smartwatch te richten. Ontwerper Federico Ciccarese heeft in een paar afbeeldingen en een video zijn ideeën voor een iWatch uitgewerkt, waarbij hij geruchten over buigzame batterijen en flexibele schermen combineerde in een soort van gebogen iPhone. Het horlogescherm toont iOS, en daaronder loopt het apparaat door om een volledige armband te volgen.

iWatch concept Ciccarese 2Ciccarese heeft zich bij zijn concepten echter niet beperkt tot ‘gewoon’ iOS. Hij heeft ook een aantal apps voor het horlogefront ontworpen, die bijvoorbeeld je klok beter toonbaar maken op het kleinere scherm om je pols.

Dit is niet Ciccarese’s eerste iWatch-concept. In november 2012 schreven we nog over zijn iSiri, een oersimpel horloge dat enkel bestaat uit een grote Siri-knop. De nieuwe iWatch lijkt iets beter uitgewerkt, al is het nog de vraag in hoeverre Apple zijn ideeën zal nastreven. De interface van iOS 7 is vermoedelijk een stuk minder makkelijk om te bedienen vanaf een klein horlogescherm.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 augustus 2013, 10:10
Categorie iDevices
Onderwerp iwatch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.