Concept: goudkleurige iPad 5 met iPad mini-ontwerp

Martin Hajek heeft een concept gemaakt van de gouden iPad 5. Het ontwerp is vrijwel gelijk aan de iPad mini met een plattere achterkant, maar nu uitgevoerd in goud.

Martin Hajek gouden iPad 5Het geruchtencircuit zit bovenop de mogelijke gouden iPhone 5S, maar er is niet veel verbeelding voor nodig om te denken over andere mogelijke iDevices die een likje goudverf krijgen. Nederlandse ontwerper Martin Hajek greep naar zijn eerdere concept van de iPad 5, om deze eens in het goud te steken. Een simpel concept waarbij enkel de achterkant van de iPad is veranderd.

Uiteraard heeft het gouden iPad 5-concept ook alle vernieuwingen die eerdere concepten van Martin lieten zien. Het ontwerp is nagenoeg identiek aan de iPad mini, met een plattere achterkant en dunnere randen aan de linker- en rechterzijde van het scherm.

Tot nu toe is er geen enkel gerucht dat wijst op een gouden iPad 5, in tegenstelling tot alle verhalen die we over de iPhone 5S horen. Het is daarom nog niet aannemelijk dat Apple deze gouden iPad daadwerkelijk zal produceren. Daar staat tegenover dat wellicht een latere iPad wel in deze kleurvariant beschikbaar zal zijn, als de gouden iPhone een succes blijkt. Kans bestaat dat Apple dan ook blijft bij het ontwerp van de iPad 5.

Op 10 september 2013 vindt er hoogstwaarschijnlijk een speciaal Apple-evenement plaats, al lijkt het er op dat de aandacht dan zal gaan naar de iPhone 5S en iPhone 5C. Verwachting is dat later in het jaar een speciaal iPad-evenement wordt georganiseerd. Daar worden vermoedelijk de iPad mini 2 en de iPad 5 gepresenteerd. De iPad mini 2 krijgt mogelijk een retinascherm, terwijl de iPad 5 een ontwerp in lijn met Martin’s concepten krijgt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 augustus 2013, 11:47
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen abonnementen, goud, ipad air, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.