Apple brengt iTunes 8.0.2 uit

Apple heeft iTunes 8.0.2 vannacht uitgebracht. Veel nieuwe functies zitten er niet in. De kwaliteit bij het maken van mp3-bestanden, iTunes Store-toegangsproblemen bij sommige internetproxies en VoiceOver voor slechtzienden is verbeterd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

itunes storeApple heeft donderdagavond (Amerikaanse tijd) versie 8.0.2 van iTunes uitgebracht. De nieuwe versie lost kwaliteitsproblemen bij het maken van mp3-bestanden op en lost connectiviteitsproblemen met de iTunes Store op, die bij Mac-gebruikers optraden bij sommige internetproxies.


In iTunes 8.0.2 is de toegankelijkheid via VoiceOver verbeterd. VoiceOver is een Mac-functie voor blinden en slechtzienden, waarbij de inhoud van schermen en knoppen wordt voorgelezen.

De update is 60,3MB groot en is te downloaden via Apple’s iTunes-website of via de automatische updatefunctie. iTunes 8.0.2 verscheen een paar uur voordat firmware 2.2 beschikbaar kwam.

Dit artikel heeft een onjuist tijdstempel gekregen (9:30 in plaats van 10:30 uur) om niet de aandacht van iPhone firmware-update 2.2 af te leiden, die vandaag ook is verschenen.

Reacties: 32 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.