Apple brengt iTunes 8.0.2 uit

Apple heeft iTunes 8.0.2 vannacht uitgebracht. Veel nieuwe functies zitten er niet in. De kwaliteit bij het maken van mp3-bestanden, iTunes Store-toegangsproblemen bij sommige internetproxies en VoiceOver voor slechtzienden is verbeterd.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

itunes storeApple heeft donderdagavond (Amerikaanse tijd) versie 8.0.2 van iTunes uitgebracht. De nieuwe versie lost kwaliteitsproblemen bij het maken van mp3-bestanden op en lost connectiviteitsproblemen met de iTunes Store op, die bij Mac-gebruikers optraden bij sommige internetproxies.

In iTunes 8.0.2 is de toegankelijkheid via VoiceOver verbeterd. VoiceOver is een Mac-functie voor blinden en slechtzienden, waarbij de inhoud van schermen en knoppen wordt voorgelezen.

De update is 60,3MB groot en is te downloaden via Apple’s iTunes-website of via de automatische updatefunctie. iTunes 8.0.2 verscheen een paar uur voordat firmware 2.2 beschikbaar kwam.

Dit artikel heeft een onjuist tijdstempel gekregen (9:30 in plaats van 10:30 uur) om niet de aandacht van iPhone firmware-update 2.2 af te leiden, die vandaag ook is verschenen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 november 2008, 9:37
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerp itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.