Microsoft-vacatures wijzen op Outlook en PowerPoint voor iOS

Vacatures bij Microsoft wijzen op plannen om PowerPoint en Outlook op iOS te ondersteunen. De medewerkers zijn nodig voor een nieuwe stap van Microsoft rond OS X en iOS.

office made for ipadMicrosoft is op zoek naar nieuwe medewerkers voor de PowerPoint- en Outlook-testteams. Geïnteresseerden moeten ervaring hebben in ontwikkeling voor OS X en gaan werken aan nieuwe functies die onderdeel zijn van Microsoft’s volgende stap op de Mac en iOS. Het wekt de indruk dat Microsoft plannen heeft om voor beide producten (Outlook en PowerPoint) ondersteuning voor iOS uit te brengen. De vacatures dateren van 14 juli en zijn nu pas opgemerkt.


Om kans te maken moet je sterke programmeervaardigheden in C en C++ hebben en passie voor het Mac-platform hebben. In de functievereisten wordt geen kennis met programmeren voor iOS genoemd. De vacatures zijn niet het definitieve bewijs dat Office op iOS spoedig beschikbaar komt. Afgelopen mei publiceerde The Daily een afbeelding van een vroege build van de software, toen dit werd gedemonstreerd door een Microsoft-medewerker. De software zou toen rond november beschikbaar komen. Microsoft heeft al iOS-apps voor SkyDrive, OneNote en andere diensten.

Microsoft

Microsoft is, naast Apple en Google, een van de grootste techbedrijven ter wereld. Microsoft is vooral bekend van de Windows-pc's, maar ook van Office, de Internet Explorer- en Edge-browsers, Xbox en meer. Lees alles over Microsoft op je iPhone, iPad en Mac gebruiken. Microsoft heeft meerdere apps en diensten die voor Apple-gebruikers interessant zijn, zoals Office en Outlook. Hier zie je alles op een rijtje.

Microsoft

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.