Seas0nPass maakt untethered jailbreak op Apple TV 2 mogelijk (jailbreak)

Seas0nPass heeft een update gekregen en kan nu de ATV2 met 5.0.1 (iOS 5.1.1) untethered jailbreaken. Dankzij Seas0nPass worden plugins zoals Couch Surfer, Plex en XBMC mogelijk.

seas0npass atv2FireCore heeft een update uitgebracht voor Seas0nPass. Hiermee kunnen bezitters van een tweede generatie Apple TV met firmware 5.0.1 (iOS 5.1.1) een untethered jailbreak uitvoeren. De makers bedanken @pod2g en vrienden voor de vele uren die ze erin hebben gestoken, waardoor deze nieuwe release van Seas0nPass mogelijk is.

Het jailbreaken van een Apple TV 2 is nodig om gebruik van apps mogelijk te maken. Momenteel worden de volgende plug-ins ondersteund: Couch Surfer, Last.fm, Maintenance, Media Player, NitoTV, Plex, RSS Feeds, Rowmote, Weather en XBMC. Overflow en Remote HD zijn nog niet werkend te krijgen.

Het team van FireCore moet nu alleen nog de derde generatie Apple TV jailbreaken. Die lijkt helaas een stuk lastiger te jailbreaken dan de voorgaande modellen. Het is onbekend wanneer en of er nog een jailbreak komt voor de Apple TV 3.

Seas0nPass is gratis te downloaden van de Firecore-website. Je moet de Apple TV aansluiten op de desktopcomputer om de jailbreak uit te voeren. Het is de eerste untethered jailbreak sinds Apple de nieuwe interface voor de Apple TV introduceerde (dit gebeurde in maart 2012).

seas0npass apple tv 2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 mei 2012, 18:21
Categorie iDevices
Onderwerpen apple tv, seas0npass

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.