Apple gaat aftellen naar 25 miljard App Store-downloads

Apple is aan het aftellen naar 25 miljard downloads in de App Store.

downloads aftellenApple heeft een teller op de website geplaatst, waarmee ze aftellen naar 25 miljard downloads in de App Store. Net als bij eerdere mijlpalen (zoals bij het aftellen naar 10 miljard) heeft Apple er een wedstrijd aan verbonden: de persoon die de 25 miljardste app downloadt krijgt een Apple Store-cadeaubon van 10.000 dollar.


Om rechtszaken van verontwaardigde Amerikanen te voorkomen kan iedereen van 13 jaar of ouder meedingen naar de hoofdprijs, ook als je geen apps aanschaft. Je moet dan een formuliertje op de website van Apple invullen. Dat mag per persoon maximaal 25 keer per dag. De hoofdprijs mag je besteden bij de iTunes Store, App Store of iBookstore; mocht er een niet-Amerikaan winnen, dan wordt het iTunes-tegoed omgerekend naar lokale valuta.

Meer informatie: 25 Billion App Countdown
Tipgever: Vincent

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 19 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.