TheO: gebruik je iPhone als bowlingbal

13 februari 2012, 18:11 · Bastiaan Vroegop

TheOWij hebben afgelopen jaren een hoop verrassende toepassingen gezien voor de iPhone, maar hem als voetbal gebruiken stond nog niet op ons verlanglijstje. Mocht jij één van de weinigen zijn die hier wel zin in heeft, dan is TheO van Physical Apps wellicht iets voor jou. Je kunt je iPhone in het midden van deze bal plaatsen, waardoor je hem zonder grote risico’s kunt rollen en overgooien. De accessoiremaker hoopt op deze manier een aantal nieuwe apps mogelijk te maken, waarin je bijvoorbeeld een bowling-spel op de iPhone speelt.

Er zijn op het moment drie iPhone-spelletjes voor TheO ontwikkeld: Hot Potato, Interrogo en Bowling. Deze spellen maken gebruik van de bewegingssensoren van de iPhone om bestuurd te worden. Het spel Bowling maakt bijvoorbeeld een verbinding met je televisie, waarop een bowlingbaan wordt getoond. Vervolgens kun je met de bal de kegels op de tv omverwerpen. Het iPhone-spel Interrogo stelt een nieuwe vraag nadat je de bal naar iemand anders hebt gegooid.

Wanneer TheO beschikbaar zal zijn moet nog blijken: op het moment wordt de bal getoond op de American International Toy Fair. Een prijs of een verschijningsdatum zijn ook nog niet bekend gemaakt.

Bron: Chip Chick

door Bastiaan Vroegop

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er ergens een gelekte iPhone te vinden of zijn er geruchten over een nieuwe Apple Store, dan is hij daar als eerste op de redactie bewust van. Loopt de laatste tijd heel Amsterdam door terwijl hij de iOS-locatiegame Ingress speelt.

Gerelateerde berichten

6 reacties

 • rob
  2 years

  right!!!!
  ga met mn iphone lopen gooien!
  tuurlijk!
  geloof niet dat dit um wordt

  Antwoord Quote

 • edwinnld
  2 years

  Je kan er ook een Samsung in doen hoor ;-)

  Antwoord Quote

 • rob
  2 years

  Origineel geplaatst door edwinnld
  Je kan er ook een Samsung in doen hoor

  haha lijkt me een beter idee!!!!

  Antwoord Quote

 • mr. muis
  2 years

  Lijkt me wel vet, alleen waar wil je zond ding gebruike

  Antwoord Quote

 • Cejay
  2 years

  Dit is er 1 in de categorie: “gewoon Omdat het kan

  Antwoord Quote

 • sally
  2 years

  Sommige mensen weten van gekkigheid niet wat ze met hun telefoontje moeten doen.

  Antwoord Quote

Comments are closed.