NRC Handelsblad geeft iBook ‘Het Familieportret’ gratis weg

· Bastiaan Vroegop

Het FamilieportretDe Nederlandse krant NRC Handelsblad geeft het boek ‘Het Familieportret’ gratis weg via iBooks. Op de website staat vermeld dat het boek een cadeau is voor lezers van NRC Handelsblad en nrc.next, maar iedereen kan het boek gratis downloaden. Het Familieportret is een oorlogsroman over de zoektocht naar familiegeschiedenis en staat al meer dan een jaar in de Bestseller Top 60.

De weggeefactie wordt georganiseerd door NRC Handelsblad, maar er wordt geen gebruik gemaakt van promocodes om het boek aan alleen abonnees weg te geven. In plaats daarvan is het boek gratis in de iBooks-winkel te vinden. De actie loopt tot en met zaterdag 28 januari. Alleen Nederlandse gebruikers kunnen van de actie gebruik maken: in België kost het boek nog steeds €7,99.

Boeken gekocht via iBooks zijn te lezen op de iPad, maar ook op de iPhone en iPod touch. Hiervoor moet je wel de iBooks-app installeren. Afgelopen week bracht Apple nog iBooks 2 uit, waardoor interactieve studieboeken ook voor de iPad gedownload kunnen worden.

Downloaden: Het Familieportret (iBooks, tijdelijk gratis)
Downloaden: iBooks (gratis)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt een keer of honderd per dag op zijn spacegrijze Apple watch Sport.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.