NRC Handelsblad geeft ‘Het Familieportret’ gratis weg via iBooks

De Nederlandse krant NRC Handelsblad geeft het boek Het Familieportret gratis weg via iBooks. Deze oorlogsroman over de zoektocht naar familiegeschiedenis staat al meer dan een jaar in de Bestseller Top 60.

Het FamilieportretDe Nederlandse krant NRC Handelsblad geeft via iBooks het boek ‘Het Familieportret’ gratis weg. De website vermeldt dat het boek een cadeau is voor lezers van NRC Handelsblad en nrc.next, maar iedereen met een iPhone, iPod touch of iPad kan het boek gratis lezen. Het Familieportret staat al meer dan een jaar in de Bestseller Top 60 en is een oorlogsroman over de zoektocht naar familiegeschiedenis.

NRC Handelsblad organiseert de weggeefactie, maar gebruikt geen promocodes om het boek aan alleen abonnees cadeau te doen. Het boek is gratis in de iBooks-winkel te vinden, waardoor iedereen in Nederland van de actie gebruik kan maken. De actie loopt tot en met zaterdag 28 januari. Belgische gebruikers moeten voor het boek nog steeds €7,99 betalen.

Je kunt boeken gekocht met iBooks lezen op de iPhone, iPod touch en iPad. Je moet wel eerst de iBooks-app installeren. Vorige week bracht Apple nog iBooks 2 uit, waarmee je interactieve studieboeken voor de iPad kunt downloaden.

Downloaden: Het Familieportret (iBooks, tijdelijk gratis)
Downloaden: iBooks (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 januari 2012, 13:10
Categorie Apps
Onderwerpen ibooks, nrc reader, televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.