Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Reis-app Citymapper nog handiger na omvangrijke update

Een nieuwe update maakt Citymapper weer wat handiger, zeker als je regelmatig met de trein reist en een Apple Watch hebt. We zetten de aanpassingen op een rijtje.

citymapper-icoon-groot
Citymapper verkozen we onlangs al tot de reisplanner bij uitstek als je in de Randstad woont, en de update van vandaag bevestigt deze positie alleen nog maar meer. De nieuwe versie van Citymapper is weer wat gemakkelijker, zowel op je iPhone als Apple Watch.


Zoals we in onze review van de reis-app ook al zeiden, is Citymapper een overzichtelijke en snelle manier om ergens je weg te vinden. Zo berekent de app loop- en fietsroutes, en bundelt dit met info over het openbaar vervoer.

Lees ook: iCulture vergelijkt: de beste navigatie-apps voor iPhone en iPad

Citymapper-Treinen Citymapper-update

Een trein later of eerder

Na het updaten naar versie 5.6 is het mogelijk om snel een eerdere of latere trein te selecteren, zonder de volledige route opnieuw uit te plannen. Handig als je vroeger dan gepland op het station bent of toch nog even een broodje wilt halen.

Cittymapper-ETAOok is er een nieuw kompas-icoontje te vinden als je een kaart geopend hebt. Door deze in te schakelen draait de kaart met je iPhone mee, zodat je gemakkelijk kunt zien welke kant je op moet lopen.

De Watch-app blijft ook niet achter, en laat in de Snelle Blik nu zien hoe laat je op de plaats van bestemming aankomt. Deze tijd wordt steeds bijgewerkt terwijl je onderweg bent, om zo nauwkeurig mogelijk te blijven.

Lees ook: Review: Citymapper is een geweldige navigatie- en ov-app, mits je in de randstad blijft

Informatie

Laatst bijgewerkt
4 augustus 2015 om 15:00
Onderwerp
Categorie
Apps

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.