Hoes van Third Rail laadt je iPhone 4 op

·

Batterij ingebouwd in hoes voor de iPhoneAccessoirefabrikant Third Rail heeft onlangs de Third Rail System uitgebracht. Dit is een combinatie van een hoes voor de iPhone 4 met een externe batterij die aan de achterkant van de hoes kan worden bevestigd. The Unofficial Apple Weblog is positief verrast en beweert dat de iPhone nog steeds lekker in de hand ligt met de batterij erop aangesloten. De batterij klikt stevig vast aan de hoes en kan ook gebruikt worden om andere apparaten op te laden via een mini-USB-uitgang.

Met een knopje op de 1250 mAh-batterij zie je hoeveel energie er nog in de externe batterij zit. Third Rail geeft op haar website niet op hoelang de batterij stand houdt, maar dat is natuurlijk afhankelijk van de dingen die je met de iPhone doet. Een meegeleverde mini-USB-kabel zorgt ervoor dat je de iPhone nog steeds kan synchroniseren als hij wordt opgeladen.

Het Third Rail System bestaat uit een iPhone 4-hoes, een mini-USB-kabel en natuurlijk de oplaadbare batterij. Het pakket is te koop voor 90 dollar exclusief verzendkosten; omgerekend zo’n 63 euro. Hij is te bestellen op de website van Third Rail.

Batterij ingebouwd in hoes voor de iPhone verwijderen

Door Bart Breij

Is de appmeister van iCulture, die zijn nieuwe iPhone 6 aangrijpt om eens goed de bezem te halen door de 1150 geïnstalleerde apps. Heeft onder andere Tweetbot, Acompli, Forza en Vivino op zijn homescreen staan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.