CityZapper iPhone-reisgidsen voor Berlijn, Brugge, Parijs, Madrid en Rome tijdelijk gratis

05 maart 2011, 21:35 · Gonny van der Zwaag

cityzapperDe CityZapper reisgidsen van de Nederlandse aanbieder CityZapper zijn tijdelijk gratis te downloaden uit de App Store. Deze Nederlandstalige gidsen zijn verkrijgbaar voor vijf steden en worden gemaakt door plaatselijke reporters. Deze reisgidsen zijn offline te gebruiken, omdat alle informatie al in de app aanwezig is. De locatie wordt op basis van de gps-functie bepaald, zodat je altijd kunt zien waar je bent.

Bij bezienswaardigheden en tips zie je meteen hoever ze van je huidige locatie zijn verwijderd. Je kunt in de app ook eigen favorieten aanmaken. De apps bevatten informatie over bezienswaardigheden, musea, restaurants, lunchplekken, uitgaansgelegenheden, winkels, evenementen, hotels, cultuur en vervoer.

cityzapper iphoneEr zijn zeven gidsen waarvan er vijf tijdelijk gratis zijn. Voor de gidsen Barcelona en Amsterdam zul je moeten betalen (€0,79).

De gratis versies zijn:

Deze apps zijn tot 23 maart gratis te downloaden.

Onderwerpen
door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture en drijvende kracht achter de redactie. Ze is gek op productiviteitsapps en apps waarmee je fit kunt worden.

Gerelateerde berichten

14 reacties

 • ALK
  3 years

  De locatie wordt op basis van de gps-functie bepaald en dan toch offline? Snap ik dat niet?

  Antwoord Quote

 • Kogel
  3 years

  Gps zit in je telefoon . Niets met online te maken.

  Antwoord Quote

 • BarB
  3 years

  Overigens linkt Brugge naar Berlijn, misschien linkje even aanpassen.

  Antwoord Quote

 • iktjilp
  3 years

  Net gedownload voor mijn eigen stad. Ziet er mooi uit. Helaas kloppen bepaalde locaties niet. Iets die in het echt naast een ander gebouw ligt is in de app enkele kilometers verwijderd. App crasht ook regelmatig. En bij weer staan de voorspellingen voor een ander land. Er is dus nog wat werk aan. Grappige is dat ik ook mijn medewerking heb verleent aan deze app via OSM.

  Antwoord Quote

 • Michel15
  3 years

  Als ik op de link van Brugge klik krijg ik de Berlin app

  Antwoord Quote

 • Brugge linkt nu weer correct door naar Brugge :) Bedankt voor de opmerkzaamheid.

  Antwoord Quote

 • Marian
  3 years

  Gonny/Jean-Paul, Dank voor “stedentips”

  Antwoord Quote

 • Peter
  3 years

  Nice, als ik ooit weer eens een stad uit dit rijtje bezoek, heb ik gelukig iets om toch nog voortdurend op m’n iPhone te kijken…. :S

  Antwoord Quote

 • 3 years

  Jammer genoeg geen Milaan… maar daar ben ik zelf mee bezig.

  Antwoord Quote

 • Jasper
  3 years

  Like like like hopenlijk komen ze snel met meer steden!!!

  Antwoord Quote

 • Esteban
  3 years

  Wat een slechte app. Home onduidelijk, crasht, geschreven info is vaak fout..

  Antwoord Quote

 • 3 years

  Ik lees inhoudelijke kritiek op deze reis-apps. Het lastige is: als ze worden beschreven op dit blog, dus door de redactionele zeef zijn gekomen, ga ik er vanuit dat dat DUS een stempel van goedkeuring inhoudt. Maar dat is verkeerd gedacht geloof ik. Of toch niet? Benieuwd om Jean-Paul Horn hier eens over te horen…

  Antwoord Quote

 • @MivO: Niet alles wat we bespreken kunnen we ook bekijken. Dat zou een te grote belasting voor ons redactieteam zijn. Dit soort berichten (App X is nu voor periode Y gratis of heel goedkoop) worden vooral geplaatst als service naar onze bezoekers, maar het kan zijn dat de betreffende app of game toch een tegenvaller is (al proberen we altijd de recensies in de App Store enigszins te bekijken).

  In dit geval is er dus geen redactioneel oordeel aan te pas gekomen.

  Antwoord Quote

 • Janneke
  3 years

  Net Parijs gedownload, ziet er super leuk uit en lekker overzichtelijk! Kan niet wachten, want volgende week lekker naar Parijs.

  Antwoord Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.