CityZapper iPhone-reisgidsen voor Berlijn, Brugge, Parijs, Madrid en Rome tijdelijk gratis

·

cityzapperDe CityZapper reisgidsen van de Nederlandse aanbieder CityZapper zijn tijdelijk gratis te downloaden uit de App Store. Deze Nederlandstalige gidsen zijn verkrijgbaar voor vijf steden en worden gemaakt door plaatselijke reporters. Deze reisgidsen zijn offline te gebruiken, omdat alle informatie al in de app aanwezig is. De locatie wordt op basis van de gps-functie bepaald, zodat je altijd kunt zien waar je bent.

Bij bezienswaardigheden en tips zie je meteen hoever ze van je huidige locatie zijn verwijderd. Je kunt in de app ook eigen favorieten aanmaken. De apps bevatten informatie over bezienswaardigheden, musea, restaurants, lunchplekken, uitgaansgelegenheden, winkels, evenementen, hotels, cultuur en vervoer.

cityzapper iphoneEr zijn zeven gidsen waarvan er vijf tijdelijk gratis zijn. Voor de gidsen Barcelona en Amsterdam zul je moeten betalen (€0,79).

De gratis versies zijn:

Deze apps zijn tot 23 maart gratis te downloaden.

door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture. Deze maand verschijnt na twee jaar schrijven, schrappen en testen haar boek 'Fit met apps en wearables'. Nu in de boekwinkel!

14 reacties

 1. door ALK

  De locatie wordt op basis van de gps-functie bepaald en dan toch offline? Snap ik dat niet?

  Beantwoorden Quote

 2. door Kogel

  Gps zit in je telefoon . Niets met online te maken.

  Beantwoorden Quote

 3. door BarB

  Overigens linkt Brugge naar Berlijn, misschien linkje even aanpassen.

  Beantwoorden Quote

 4. door iktjilp

  Net gedownload voor mijn eigen stad. Ziet er mooi uit. Helaas kloppen bepaalde locaties niet. Iets die in het echt naast een ander gebouw ligt is in de app enkele kilometers verwijderd. App crasht ook regelmatig. En bij weer staan de voorspellingen voor een ander land. Er is dus nog wat werk aan. Grappige is dat ik ook mijn medewerking heb verleent aan deze app via OSM.

  Beantwoorden Quote

 5. door Michel15

  Als ik op de link van Brugge klik krijg ik de Berlin app

  Beantwoorden Quote

 6. Brugge linkt nu weer correct door naar Brugge :) Bedankt voor de opmerkzaamheid.

  Beantwoorden Quote

 7. door Marian

  Gonny/Jean-Paul, Dank voor “stedentips”

  Beantwoorden Quote

 8. door Peter

  Nice, als ik ooit weer eens een stad uit dit rijtje bezoek, heb ik gelukig iets om toch nog voortdurend op m’n iPhone te kijken…. :S

  Beantwoorden Quote

 9. door Stef

  Jammer genoeg geen Milaan… maar daar ben ik zelf mee bezig.

  Beantwoorden Quote

 10. door Jasper

  Like like like hopenlijk komen ze snel met meer steden!!!

  Beantwoorden Quote

 11. door Esteban

  Wat een slechte app. Home onduidelijk, crasht, geschreven info is vaak fout..

  Beantwoorden Quote

 12. door MivO

  Ik lees inhoudelijke kritiek op deze reis-apps. Het lastige is: als ze worden beschreven op dit blog, dus door de redactionele zeef zijn gekomen, ga ik er vanuit dat dat DUS een stempel van goedkeuring inhoudt. Maar dat is verkeerd gedacht geloof ik. Of toch niet? Benieuwd om Jean-Paul Horn hier eens over te horen…

  Beantwoorden Quote

 13. @MivO: Niet alles wat we bespreken kunnen we ook bekijken. Dat zou een te grote belasting voor ons redactieteam zijn. Dit soort berichten (App X is nu voor periode Y gratis of heel goedkoop) worden vooral geplaatst als service naar onze bezoekers, maar het kan zijn dat de betreffende app of game toch een tegenvaller is (al proberen we altijd de recensies in de App Store enigszins te bekijken).

  In dit geval is er dus geen redactioneel oordeel aan te pas gekomen.

  Beantwoorden Quote

 14. door Janneke

  Net Parijs gedownload, ziet er super leuk uit en lekker overzichtelijk! Kan niet wachten, want volgende week lekker naar Parijs.

  Beantwoorden Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.