AirClip: iPhone stevig met twee vingers vasthouden

· Bastiaan Vroegop

AirClip iPhoneWil je een onbewogen shot of foto maken met de camera van je iPhone zonder statief, dan moet je proberen om hem zo stevig mogelijk vast te houden zonder het scherm per ongeluk aan te raken. De AirClip probeert dit makkelijker te maken door twee simpele ringetjes aan de boven- en onderkant van je iPhone te plaatsen. Door je wijsvinger en je pink hier in te steken kun je de iPhone met slechts twee vingers goed stilhouden.

De AirClip is niet het enige accessoire waarmee je met één hand stevig kunt filmen en fotograferen. Afgelopen week schreven we nog over de iPhone Shutter Grip, een speciaal handvat dat je aansluit op de 30-pin connector van de iPhone. De Shutter Grip heeft daardoor ook een extra knop om mee te fotograferen. Daar staat tegenover dat hij ook een stuk duurder is: je betaalt voor de AirClip namelijk slechts 20 dollar, terwijl de Shutter Grip 40 dollar kost.

De AirClip is te bestellen op de site van de fabrikant.

Via Cult of Mac.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt een keer of honderd per dag op zijn spacegrijze Apple watch Sport.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.