Redire: camera-snelkoppeling van iOS 5 in iOS 5.1 (jailbreak)

De jailbreaktweak Redire maakt het mogelijk om de camera-snelkoppeling van iOS 5 en iOS 5.0.1 wederom in iOS 5.1 te gebruiken. De tweak is gratis te downloaden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

RedireiOS 5.1 maakt het nog makkelijker om de camera van je iPhone op te starten, door een snelkoppeling permanent als schuifknop op het beginscherm te zetten. Hoewel je hierdoor de camera sneller opstart, is niet iedereen hier blij mee: het zorgt ervoor dat de camera makkelijker per ongeluk activeert en dat het beginscherm minder symmetrisch is. Wil je de camera-functionaliteit van iOS 5 en iOS 5.0.1 wederom op je iPhone gebruiken, dan kun je de jailbreaktweak Redire installeren.

Redire zorgt ervoor dat er een gewone knop in plaats van een schuifknop verschijnt op je beginscherm. Hier hoef je alleen op te drukken om de camera te activeren.

Draai je nog iOS 5 of iOS 5.0.1 en wil je juist de cameraknop van iOS 5.1, dan is hier ook een jailbreaktweak voor: Camera Grabber zorgt ervoor dat de permanente schuifknop in iOS 5.1 ook onder oudere versies van iOS 5 te gebruiken is.

Redire is gratis verkrijgbaar via de repository van BigBoss

Via iDownloadBlog.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 16:24
Categorie Jailbreak
Onderwerpen camera, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.