Hotels met iPod/iPhone dock en Nespresso-machine

Muziek en koffie zijn voor veel mensen een eerste levensbehoefte. Als je op reis bent moet dat gewoon goed geregeld zijn: een iPod- of iPhone-dock op je hotelkamer waarmee je lekker naar je eigen muziek kunt luisteren en tegelijk je iPhone kunt opladen. En een goede koffiemachine. Omdat Apple en Nespresso twee merken zijn die […]

Muziek en koffie zijn voor veel mensen een eerste levensbehoefte. Als je op reis bent moet dat gewoon goed geregeld zijn: een iPod- of iPhone-dock op je hotelkamer waarmee je lekker naar je eigen muziek kunt luisteren en tegelijk je iPhone kunt opladen. En een goede koffiemachine. Omdat Apple en Nespresso twee merken zijn die qua lifestyle dicht bij elkaar liggen, zijn we op zoek gegaan naar hotels die beide aanbieden.


Let op: toen dit artikel voor het eerst op iPhoneclub verscheen, waren alle iPhones en iPods nog voorzien van een 30-pins connector. Inmiddels is het verstandig om een verloopstukje mee te nemen, omdat de kans groot is dat hotels nog geen speakerdocks met Lightning-connector hebben staan. Het kan zijn dat de genoemde hotels sinds de laatste keer dat we checkten een renovatie hebben doorgevoerd, waarbij alle speakerdocks en Nespresso-machines eruit zijn gegooid, dus informeer vooraf bij het hotel of ze deze services nog steeds aanbieden.

Nog een extra tip: neem zelf wat Nespresso-cups mee, want anders zit je vast aan de (vaak beperkte) selectie van het hotel. Weegt niets en als je ze niet nodig hebt, kun je ze makkelijk weer mee naar huis nemen.

Stedentrip

l'adresse parijs

Tip: in het Ecclestone Square Hotel in Londen heeft elke kamer een iPad.

Zakenreis

Relaxvakantie

Even er tussenuit

Weet je nog meer hotels met iPhone- of iPod-dock en liefst ook een Nespresso-machine? Laat het ons weten via het contactformulier.

milan suite hotelDisclaimer: Het is mogelijk dat er niet op alle kamers een iPod-dockingstation of Nespresso-machine aanwezig is, maar dat dit alleen voor bepaalde kamertypes geldt. Informeer daarom eerst goed voordat je een hotel boekt, of het hotel de gewenste voorzieningen heeft. Bij sommige hotels kun je het iPod-dockingstation of de Nespresso-machine lenen of huren, zodat je afhankelijk bent van het aanbod op het moment dat jij arriveert.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt augustus 2014
Categorie Basisfuncties
Onderwerpen dock, hotel, koffie