Zombies Run! hardlopen met zombies

Zombies, Run! gaat bordspel uitbrengen

Zombies, Run! Season 5 verschijnt vandaag, met meer zombies en nieuwe missies. Maar er komt ook een bordspel, boeken en virtuele wedstrijden voor de zombie-hardlopers.

Zombies Run! Season 5

Als je van hardlopen en zombies houdt, ken je Zombies, Run! (link). De hardloopgame bestaat al vele jaren en wordt steeds uitgebreid. Veel mensen dachten in 2012 dat het een voorbijgaand succes zou zijn, maar vier jaar later wordt Zombies, Run! nog steeds veel gebruikt. Vooral omdat de makers steeds iets nieuws toevoegen. Sterker nog, Zombies, Run! krijgt dit jaar allerlei merchandise, zoals boeken en bordspelletjes.


Zombies Run: Jolly Alpha Zombies Run: Story Missions

Zombies, Run! Season 5

Zombies, Run! heeft bijna 3 miljoen downloads en dat zijn voornamelijk betalende gebruikers, liet ontwikkelaar Six to Start ons weten. Vandaag verschijnt Season 5 van Zombies, Run! zodat de liefhebbers weer nieuwe avonturen kunnen beleven door op de vlucht te slaan voor zombies. De app combineert hardlopen buitenshuis met een spannend verhaal en een spelelement. Terwijl jij je in het zweet werkt om aan de zombies te ontsnappen, word je ongemerkt fit. Het geheim is dat je wordt meegezogen in het verhaal, dankzij de aanwijzingen die je via je oortjes krijgt.

Boeken, bordspelletjes, events…
Maar het succes smaakt naar meer: dit jaar gaat Zombies, Run! uitbreiden met een boek, dat via uitgeverij Penguin verschijnt. Er komt ook een bordspel met digitale componenten, al kun je je afvragen of er dan nog wel iets overblijft van het idee om te hardlopen. Verder beloven de makers een geheim project, waar komende zomer meer over zal worden onthuld. Ze gaan ook evenementen organiseren. Dit voorjaar deden 5.000 mensen uit 72 landen mee aan een ‘Virtual Race’, twee keer zoveel als vorig jaar.

Meer zombies, meer locaties

Maar het draait toch nog steeds vooral om de app. In Season 5 van Zombies, Run! zijn nieuwe vijanden en nieuwe bestemmingen. Je gaat op zoek naar nieuwe geheimen, waarbij drama en humor niet worden geschuwd. En natuurlijk zijn er nog meer zuchtende zombies, die niet kunnen wachten om hun tanden in jouw getrainde lichaam te zetten. Als je hard genoeg wegrent, kun je aan ze ontsnappen. Dat is het spelprincipe dat al vanaf het begin bij Zombies, Run! hoort en dat nog steeds aanslaat bij de spelers. Season 5 verschijnt later vandaag.

Nieuwe spelers kunnen de eerste vier missies gratis spelen. Elke week komen er nieuwe missies bij. Als je Pro-lid wordt kun je alle 200 missies onbeperkt spelen, intervaltrainingen doen en de Airdrop Mode spelen. Dit kost €2,99 per maand of €20 per jaar. Verplicht is het niet.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 april 2016, 10:53
Categorie Apps
Onderwerpen bordspel, hardlopen, zombies
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.