Zombies Run 2.0: nieuw seizoen achtervolgd worden door zombies

Het hardloopspel Zombies, Run! is vernieuwd en begint nu met seizoen 2: nieuwe missies en mogelijkheden om jezelf te redden tegen zombies.

Zombies Run iPhoneDe opzienbarende iPhone-app Zombies, Run! heeft een grote update gekregen naar versie 2.0. De applicatie die je wil motiveren om hard te lopen door een zombiethema, luidt daarmee een tweede seizoen aan missies in. Hardlopers krijgen er zeven gratis en elke week komt er een nieuwe missie bij voor eigenaars van een season pass. Voor 1,79 euro krijg je de nieuwe seizoen 2-missies die je helpen het dorpje Abel Township te redden en weder op te bouwen. En vet te verbranden natuurlijk.

De missies in Zombies, Run! hebben al langer het overkoepelende thema van het dorpje. Elke keer dat je erop uit gaat om hard te lopen, sluit aan op hetzelfde verhaal. De ene keer ga je zogenaamd op zoek naar iemand die het slachtoffer is geworden van een zombie, de volgende keer ren je zelf voor een horde zombies uit en nog een volgende keer haal je brandstof voor een reddingsoperatie van dorpelingen. Seizoen 2 gaat verder waar het eerder gebleven was.

Zombies Run 2.0 seizoen 2 basis Zombies Run iPhone gehaalde items

Met versie 2.0 heeft de applicatie voor de iPhone meteen een nieuw uiterlijk gekregen. Het ziet er wat strakker en moderner uit, met een grijze menubalk zonder teksten bij de verschillende knoppen. Ook is de thuisbasis gewijzigd. Je kan hem nu uitgebreid opwaarderen en verbeteren met de instrumenten die je bij elkaar hebt gerend.

Ontwikkelaar Six to Start laat fanatieke gebruikers alvast weten dat ze zich kunnen verheugen op de volgende update(s). In Zombies, Run! 2.1 wordt de app geoptimaliseerd voor de VoiceOver-functie voor slechtzienden met een iPhone. Binnenkort komt ook de sfeerverhogende Radio-modus terug in de app, waarin de muziek die je luistert vermoedelijk zal worden afgewisseld met radiostemmen vanuit het verzet tegen zombies.

Het betalingsmodel is inmiddels veranderd ten opzichte van de originele app met seizoen 1. Toen betaalde je 5,99 euro voor de aanschaf en verzekerde je je van nieuwe missies. Nu kost de app 3,59 euro en leg je nog 1,79 euro neer voor een Season Pass.

Downloaden: Zombies, Run! (€3,59, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 april 2013, 21:30
Categorieën Games, Gezondheid en fitness
Onderwerpen hardlopen, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.