Zoho voor iPhone krijgt nieuwe interface met tabbladen

Zoho heeft de webinterface voor Zoho for iPhone een nieuw uiterlijk gegeven. Het online kantoorpakket werkt nu met tabbladen, die de vijf laatst geopende documenten tonen en waarmee je makkelijk naar andere apps kunt schakelen.

ZohoZoho, aanbieder van een gratis online kantoorpakket, heeft de iPhone-versie van Zoho een nieuw uiterlijk gegeven. Via mobile.zoho.com (of iZoho.com) kun je bezig gaan met het online bekijken en bewerken van documenten, spreadsheets en presentaties. Nieuw is de interface met tabbladen waarmee je tussen de verschillende Zoho Apps kunt bladeren.

De iPhone-versie van Zoho ondersteunt op dit moment vier applicaties: Zoho Writer, Sheet, Show en Creator. De ontwikkelaars zijn van plan om nog meer applicaties toe te voegen en in de huidige applicaties nog meer functionaliteit aan te bieden. Na het inloggen tonen de Zoho-tabbladen de vijf meest recente documenten uit elke Zoho-applicatie. Je kunt niet alleen zelf documenten maken, maar ze ook met anderen delen, zodat je online kunt samenwerken – zelfs onderweg vanaf je iPhone.

Meer info: Zoho

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 juni 2008, 8:05
Categorie Apps
Onderwerpen google documenten, microsoft, office, presentatie, spreadsheet

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.