Reacties voor: ZodTTD brengt Vibrus 3G voor iPhone uit (Cydia)

Ontwikkelaar ZodTTD heeft samen met een zekere Francis een nieuwe applicatie uitgebracht via de Cydia Store: Vibrus 3G. Zoals de naam al een beetje doet vermoeden gaat het hier om een applicatie die voelbare feedback geeft wanneer je het scherm aanraakt.
Lees het complete artikel → ZodTTD brengt Vibrus 3G voor iPhone uit (Cydia)
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Dat zal lekker energievretend zijn, continu die tril batterij in werking zetten. Ik denk niet dat veel mensen dit zullen aanschaffen/downloaden.

  2. Origineel geplaatst door Joost
    Dat zal lekker energievretend zijn, continu die tril batterij in werking zetten. Ik denk niet dat veel mensen dit zullen aanschaffen/downloaden.

    Ik heb een andere, gratis, app van dit principe via Cydia. Nooit iets gemerkt qua batterij verbruik, volgens mij valt dat reuze mee.

  3. Vind die trilling alleen maar irritant. Heb wel eens HapticPro geprobeerd, maar blijf wel bij het ‘tik’ geluidje, bevalt nog steeds erg goed.

  4. Heb ook wel ‘s hapticpro geprobeerd, maar ik vind het niet fijn werken, net alsof je een stroomschokje krijgt bij iedere aanslag. geluid is voldoende voor mij 🙂

  5. Ik heb geluid zelfs uitstaan want dat vond ik al vervelend… Je ziet aan de ‘omhoog komende’ letters dat je iets hebt ingedrukt en ik zie dan al heel snel of hij de aanraking heeft gepakt of niet en of ik de goede letter heb. Ik snap de noodzaak/nut niet van die feedback zowel geluid als vibratie?

  6. Origineel geplaatst door Liese Birdie
    Ik heb geluid zelfs uitstaan want dat vond ik al vervelend… Je ziet aan de ‘omhoog komende’ letters dat je iets hebt ingedrukt en ik zie dan al heel snel of hij de aanraking heeft gepakt of niet en of ik de goede letter heb. Ik snap de noodzaak/nut niet van die feedback zowel geluid als vibratie?

    Je snapt serieus het nut niet er van? ..Dat meen je niet. Natuurlijk het is niet noodzakelijk, maar de nut ervan lijkt me toch overduidelijk.

  7. ik heb hem er direct opgezet !

  8. Origineel geplaatst door Tim
    Origineel geplaatst door JoostDat zal lekker energievretend zijn, continu die tril batterij in werking zetten. Ik denk niet dat veel mensen dit zullen aanschaffen/downloaden.Ik heb een andere, gratis, app van dit principe via Cydia. Nooit iets gemerkt qua batterij verbruik, volgens mij valt dat reuze mee.

    Welke app van Cydia heb je dan gebruikt?

    Mvg

  9. Ik zag dat Vibrus 3G een betaald programma was, als je iets verder kijkt in Cydia staat er ook een gratis Vibrus 2G tussen. Ik heb deze geïnstalleerd en moet zeggen dat deze wel fijn werkt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.