ZodTTD brengt Vibrus 3G voor iPhone uit (Cydia)

Ontwikkelaar ZodTTD heeft samen met een zekere Francis een nieuwe applicatie uitgebracht via de Cydia Store: Vibrus 3G. Zoals de naam al een beetje doet vermoeden gaat het hier om een applicatie die voelbare feedback geeft wanneer je het scherm aanraakt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

vibrusOntwikkelaar ZodTTD heeft samen met een zekere Francis een nieuwe applicatie uitgebracht via de Cydia Store: Vibrus 3G. Zoals de naam al een beetje doet vermoeden gaat het hier om een applicatie die voelbare feedback geeft wanneer je het scherm aanraakt. Vibrus 3G is bedoeld om makkelijker te kunnen typen: zodra je een toets op het schermtoetsenbordje aanraakt voel je een lichte trilling. Dit moet het gevoel van een hardware-toetsenbordje enigszins naäpen. Na het installeren van Vibrus 3G via de Cydia Store kun je aangeven of het toetsenbord en/of het nummerpad van de telefoon dit ‘haptische’ effect moeten krijgen. In de instellingen kun je ook nog de intensiteit en de duur van de trilling aangeven.


Verder kan Vibrus 3G onderscheid maken tussen het trillen wanneer je een toets ‘indrukt’ en wanneer je de toets weer loslaat. Een mooie toevoeging voor mensen die maar niet kunnen wennen aan het schermtoetsenbordje. Vibrus 3G kost $2 in de Cydia Store.

Aan de applicatie zelf is niets te zien; er is alleen een instellingenscherm. Tijdens het gebruik merk je alleen aan de trillingen dat de applicatie actief is. Meer info is te vinden op het blog van ZodTTD.

ZodTTD is samen met andere ontwikkelaars ook nog bezig met een actie-platformspel, dat binnen een maand in de App Store te vinden is. De game heet Wizzley Presto and the Mysterious Time Machine. Een preview is hieronder alvast te zien:

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
25 oktober 2009 om 23:56
Onderwerp
Categorie
Jailbreak

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.