Ziggo Go-app

Nieuwe tv-app Ziggo GO verschenen, als vervanger van Horizon Go

Ziggo voert de nieuwe tv-app Ziggo GO in als vervanger van Horizon Go. De app is vanaf nu te downloaden voor alle klanten.

Ziggo heeft een nieuwe app uitgebracht voor mensen die op hun iPhone of iPad televisie willen kijken. De nieuwe Ziggo GO-app (link) vervangt op termijn de Horizon Go-app, waarmee je nu interactieve televisie kunt kijken.

Ziggo Go-app

Ziggo GO wordt de nieuwe app

Sinds Ziggo en UPC zijn samengegaan bleef de Horizon Go-app bestaan. Maar dat zal niet lang meer duren, want vandaag verscheen de nieuwe app Ziggo GO in de App Store. En juist vandaag is mobiel kijken interessant, want iedereen wil weten wat de aardverschuiving in het politiek landschap in de VS betekent. Ook als je nu onderweg bent en niet voor de buis kunt zitten.

Ziggo attendeerde gebruikers erop in de update-omschrijving van de oude app:

Horizon GO-app bijgewerkt

Screenshot via iCulture-lezer Roel

Zelfde functies, zelfde uiterlijk
Qua functies zijn beide apps vrijwel hetzelfde. Je kunt met Ziggo GO ook overal interactieve tv van Ziggo kijken op je iPhone en iPad. Er is Replay TV voor het terugkijken van programma’s die al eerder zijn uitgezonden (tot een week terug) en je kunt kijken naar zo’n 100 tv-zenders, mits je een geschikt abonnement hebt. Veel van die zenders zijn in HD-kwaliteit, waaronder Ziggo Sport.

Ziggo GO app-menu's

Met live TV kun je vanuit de app draadloos streamen via AirPlay of Google Chromecast naar geschikte schermen. De app bevat verder zoals gebruikelijk de tv-gids met programma-overzicht van alle zenders en MyPrime voor het huren van films en series. Heb je een Horizon Mediabox, dan kun je via de nieuwe app op afstand opnames inplannen, tot vier programma’s tegelijk.

Ziggo GO-app met zenders

De app geeft je de mogelijkheid om je favoriete tv-zenders in te stellen in de volgorde die jij wilt. En om te voorkomen dat kinderen naar foute films kijken is er een ouderlijk toezicht-functie.

Trump aanhanger in Ziggo GO-app

De Horizon Go-app zal waarschijnlijk nog een tijdje blijven bestaan, maar als je nu al wilt overstappen kan dat. Het inloggen en gebruiken van de app is hetzelfde als je gewend bent.

Tipgever: Roel

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 november 2016, 10:16
Categorie Apps
Onderwerpen horizon, ziggo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.